Bambus sokker luksus udgave

Fra kun 39,-

Bambus sokker er sokker lavet med rene bambusfibre. Det giver nogle fantastiske egenskaber, da bambus er et helt andet materiale end f.eks. bomuld, som vi kender fra de fleste strømper. Bambus sokker formår nemlig at være ca. 60% mere svedtransporterende end bomuld, og de har samtidig en antibakteriel virkning. Den antibakterielle virkning hjælper med til at holde dårlig lugt væk, der ellers normalt opstår når fødderne sveder.

Hvad angår slidstyrken er bambus også helt og aldeles overlegen, men det betyder ikke at man skal gå på kompromis med blødheden. Selvom at man forbinder bambus med noget der er stift, er sokkerne dejlige bløde hele vejen igennem.

Vores bambus sokker er lavet ekstra tynde, så de er mere behagelige at have på når det er varmt. Det er også en fordel hvis man går i sko, mange timer om dagen, hvor de endda kan have en kølende effekt. Dette er en luxus udgave, og det mærker man med det samme.

Vi har fået rigtig god respons fra folk der prøver bambus sokker for første gang. Man skal lige vænne sig til at de ikke er så tykke som normale sokker, men mange vender aldrig tilbage til de gamle sokker, når først de har prøvet og mærket hvad bambus strømper kan gøre ved fødderne.