Strømper med rullekant

Soxo stjerne

Døjer du også med mærker på benet efter dine strømper?

Så skulle du prøve strømper med rullekant – jeg lover – du vil ikke fortryde det!

HVAD ER STRØMPER MED RULLEKANT?

Når en strømpe har rullekant betyder det, at den klassiske manchet
(den brede elastiske kant i toppen af strømpen) er fjernet.

I stedet for manchetten, fortsætter strømpen helt op til kanten.

Kanten er konstrueret således, at den folder (ruller) på ydersiden.

Bare rolig, den glider ikke ned.

Og den er afsluttet, så den trævler ikke.

Den laver blot et lille ombuk (rul) og bliver ellers hvor den skal.

Der er IKKE noget der strammer.

Ingenting.

Slut med at få mærker om benet fra manchetten.

De er bløde og lækre og fås i de fineste farver og med flotte mønstre.

Er du blevet fristet til at prøve strømper med rullekant, kan du finde vores udvalg her:

http://www.thissocks.dk/damestroemper/stromper/stromper-med-rullekant

Skånebukser

Første gang jeg hørte ordet skånebukser, tænkte jeg fordomsfuldt:

Skånebukser, det er da noget min bedstemor brugte, da hun var ung for cirka 100 år siden.
Og måske kvinder med lidt for meget fylde på lårene.
Nej, det kan kun være svært overvægtige der har brug for den slags.
Eller er det noget medicinsk?
Det lyder lidt som noget man bruger på et hospital.
Men i hvert fald er det ikke noget for sådan en som mig.
Slet ikke.
Jeg er alt for ung.
Og har slet ikke store nok lår til at bruge sådan noget.

Hvis jeg skulle bruge noget under kjolen, skulle det være hotpants eller til nød cykelshorts (og kun fordi de lige har været på mode igen for en sommer eller to siden).

Jeg er selv en str. M/38. Og selvom mine lår ikke er mere fyldige end gennemsnittet, kan jeg sagtens genkalde mig fornemmelsen af, at mine lidt for varme sommerlår, bliver lidt for gode venner.

En fornemmelse der ikke er særlig rar!

Især ikke hvis jeg skal sidde. Og hvis benene kommer over kors, er det helt galt.

Eller hvis jeg skal gå en lang tur en af de rigtig varme dage.

Og jeg har endda aldrig oplevet at få huden tyndslidt, eller fået sår på lårene.

Jeg indrømmer det blankt, jeg havde ikke meget til overs for sådan et par cykelshorts / nylonstrømper uden ben, som skånebukser ligner.

Eller som min datter på 5 år sagde, en dag hun så dem:

Hvorfor har de underbukser så lange ben, mor?

Nej, der var for meget mormor over de skånebukser!

Nu har jeg vovet, at prøve et par sommer skånebukser.

Helt tynde i blot 30 denier, transparente og lette i kvaliteten.

Både i benene og i livet er de ombukket og meget bløde, så man ikke har generende sømme til at sidde og gnave sig ind i huden.

De er intet mindre end fantastiske at have på!

Og de er ikke for varme.

De strammer ikke.

De ses ikke under kjolen.

Min kjole falder så flot og let omkring dem.
Meget pænere end med mine cykelshorts i bomuld.
Kjolen kom ligesom ikke på plads af sig selv, hvis den var kommet ud af kurs, når jeg havde mine cykelshorts på.

Nu er mit største problem at jeg kun har ét par og jeg har lyst til, at bruge sommer skånebukserne hver dag her i varmen.

Heldigvis kan de vaskes i vaskemaskinen.
Heldigvis tørre de hurtigt.

Men en ting er sikkert – jeg skal have et par mere, eller to.

Se de omtalte skånebukser fra ERGORA her

Strømpebukser til julefrokosten

Det er det samme hvert eneste år. Kjolen er købt, julefrokosten står for døren, og nu mangler strømpebukserne blot. Skal man købe de billige nede fra supermarket? Det kan man godt, men alle ved også godt at det indebærer en evig frygt for hvornår de løber, for det gør de med garanti på et tidspunkt hen af aftenen, hvis man da kommer så langt. Pasformen er også ofte en by i Rusland. Elastikken for even er tynd og sidder og skærer ind i maven. Benene er for korte så de hele tiden falder ned og sidder ubehageligt.

Har man ikke prøvet andet, er det sandsynligvis sådan man har det generelt med strømpebukser. Det er en skam, for sådan er virkeligheden bestemt ikke.

Vælger du strømpebukser i god kvalitet, træder du ind i en helt ny verden. Glem alt hvad du har prøvet før, dette er en helt ny oplevelse.

Historien om nylonstrømpen

nylonstrømper-60-denier

Historien om nylonstrømpen starter i 1930, hvor nylonen blev opfundet. Før var strømperne lavet af silke,  og meget dyre. Derfor var det også kun det helt fine bekendtskab, der havde råd til denne beklædningsform.  Med nylonstrømpens indtog på markedet, var det pludselig alle mands eje, og derfor blev den hurtig meget populær.

Den klassiske søm man ser bag på nogle af strømperne i dag, stammer fra de første årtier, hvor strømperne blev samlet med en søm bag på. Det betød samtidig at strømperne skulle påsættes med stor præcision,  så sømmen kom til at sidde snorelige.

I 50’erne opfandt man rundstrik-metoden, der muliggjorde en nylonstrømpe uden søm. Dette var praktisk, da der nu ikke var de store krav ved i på tagning. Senere valgte man at genindføre sømmen, der nu blev vævet ind i stoffet, for at give en mere sexet og eksklusivt udtryk.  I dag ses de ofte ved julefrokoster, eller andre begivenheder hvor det skal være ekstra fornemt.

Nylonstrømper laves i forskellige kvaliteter/tykkelser der kommer til udtryk med betegnelsen denier. De tyndeste udgaver starter ved 5-10 denier, og de tykkeste går op til et par hunderede. Vi har skrevet mere om denier lige her.

Se også hvad Wikipedia skriver om nylonstrømper.

Gravid med stil

00012583

Nogle gange kan man ikke stoppe kroppen i at vokse sig ud af den størrelse man normalt ynder at bruge. Heller ikke selvom du spiser det samme som du plejer. Det gælder f.eks. når du er gravid, og maven får alt til at stramme. Og hvad gør man så hvis man er vant til at gå med strømpebukser og ikke vil finde et alternativ? Man kan selvfølgelig købe nogle i plus size, men de vil aldrig komme til at sidde ordentligt, når resten af kroppen ikke har fuldt med i samme hastighed.

Svaret er strømpebukser specielt lavet til gravide. Designerne bag, ved nemlig godt at det er maven der vokser mest, og at denne skal have den plads, den nu har brug for. Strømpebukserne skal ikke sidde for stramt og klemme, men de skal heller ikke sidde for løse, så de falder ned. Det er der alt sammen taget højde for, så du stadig kan se lige så cool ud som du plejer, selvom du er gravid. Du skal blot tage stilling til hvor kraftige strømpebukserne skal være, så du hverken har det for koldt eller varmt. strømpebukser i 60 denier er ikke gennemsigtige  og middelvarme. 100 denier er når du gerne vil have det ekstra varmt, og kommer du over, kan du modstå selv den værste snestorm.

Se vores udvalg her.

Mit barn vil ikke have strømper på – hjælp!

0131-01-Lime_white

“Mit barn vil ikke have strømper på, kan I hjælpe?” Sådan lyder det ofte, når fortvivlede forældre er ved at opgive at finde strømper deres børn kan holde ud til at have på. Det skyldes at nogle børn har meget følsomme fødder, og ikke kan have at noget sidder og irriterer. Det er ofte sømmen ude ved tæerne, der kan være meget kraftig, og give disse mange gener.

Heldigvis findes der en løsning, der klarer problemet. Man kan håndketle tåen, så samlingen bliver minimal, og praktisk talt ikke kan mærkes. Det er en noget mere kompliceret og dyr måde at lave syningen på, og derfor er det ikke noget man finder i supermarkedet. Strømperne er derfor en smule dyrere, men det er alle pengene værd for de børn der har de følsomme fødder.

Vi har et stort udvalg af børnestrømper uden søm lige her.

Hvad skal jeg købe til mor?

nylonstrømper-60-denier

Det kan være svært at finde på noget nyt at købe til sin mor, hver gang det er jul, eller hun har fødselsdag. Heldigvis behøver man ikke altid at opfinde den dybe tallerken, det er også rigtig rart at få noget man plejer at bruge, blot I en bedre udgave eller kvalitet.

Noget mødre altid bliver glad for at få, er et par rigtig gode strømpebukser. Er du usikker på stilen, så går man aldrig fejl af et klassisk par I sort. Du skal blot vælge om det skal være tynde, der er flotte og giver rigtig pæne ben, eller om de skal have en praktisk function, som f.eks. kraftige der kan holde på varmen, eller nogle med shape der holder på formerne.

Du finder alle de forskellige strømpebukser lige her, og vi fører størrelser helt op til str. 62, så der er plads til allle.

Derfor skal du beholde strømperne på i sengen!

stroemper-i-sengen

‘Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus’ er titlen på en gennem mange år omdiskuteret bog, som påpeger de mange forskelle på kønnene. Én ting har mænd og kvinder iflg. en undersøgelse foretaget på det hollandske Rijksuniversiteit Groningen dog tilfælles.

Den hollandske undersøgelse havde til formål at kortlægge, hvilke fysiske og psykiske forhold, der skal til for at ophidse hhv. mænd og kvinder. Ikke overraskende var forholdene meget forskellige, bortset fra ét eneste fysisk forhold… kolde tæer!

Det viste sig nemlig, at 80% af både mænd og kvinder var i stand til at opnå orgasme, forudsat at de havde strømper på under… skal vi kalde det ’selve akten’? Det er hele 30% mere i sammenligning med det ’strømpeløse’ resultat.

Jeg ved ikke med jer, men jeg er pludselig mere end villig til at se igennem fingre med et par strømper under dynen! Og jeg ved nu, hvad jeg ønsker mig til jul!

Krydser du (ligesom jeg) også fingre for en blød pakke eller to under juletræet, så tag et kig forbi thissocks.dk – vi foretrækker nemlig tilfredse kunder 😉

Støttestrømper – jamen, er det ikke noget for gamle damer?

Støttestrømpen har gjort comeback! Og hører du til blandt dem, der går rundt i troen om, at støttestrømper er forbeholdt syge mennesker og ældre damer med åreknuder, så kan du godt tro om!

Vis mig udvalget af støttestrømper på thissocks.dk!

Men hvem er det , der bruger støttestrømper?
De tykke hvide støttestrømper, som vi husker dem fra vores bedsteforældre og kender dem fra hospitaler, er passé. Den moderne støttestrømpe ligner til forveksling enhver anden strømpe, og henvender sig ikke til enten den ældre, den midaldrende eller den unge generation, men til dig, der ønsker at tage vare på din krop, i særdeleshed dine fødder og ben.

Dine fødder er dine støddæmpere!
Netop vores fødder og ben er noget, mange ikke skænker en tanke, selvom de bogstaveligt talt bærer os igennem livet. Når du står stille, belaster du dine fødder med hele din kropsvægt. Når du går, fordobles belastningen, og når du løber, belaster du dine fødder med hele 3-5 gange din kropsvægt. Dine fødder er med andre ord for din krop, hvad støddæmpere er for en bil, og burde derfor have en fast plads på Top 3, når det drejer sig om selvpleje.

Hvorfor skal jeg bruge støttestrømper?
Jo større belastning du udsætter dine fødder for, desto større risiko er der for, at du pådrager dig gener eller skader. Hvad enten du har stillesiddende arbejde, er på farten det meste af dagen, rejser med fly, tog eller bil, er gravid, nyopereret eller løber en tur, er du i risikogruppen for at pådrage dig alt lige fra trætte, hævede og ømme ankler/ben, kramper i læggen om natten og kløe på underbenene til åreknuder, skinnebensbetændelse og blodpropper. De gener eller skader virker støttestrømper forebyggende på.

Hvad er det støttestrømper gør?
Kort fortalt fremmer støttestrømper blodcirkulationen i benene! Det er støttestrømpens tryk om underbenet, der øger blodcirkulationen ved at fremme tilbageløb af blodet til hjertet. Normalt er det musklerne i vores ben, der har ansvaret for den opgave, men alt efter omstændighederne i vores dagligdag kan det være nødvendigt med lidt hjælp.

Støttestrømper er det nye sort
Når det drejer sig om dit helbred, er det bedre at være på den sikre side end klog af skade… tag et kig på thissocks.dk allerede i dag. Med det store udvalg er der ingen undskyldning for ikke at være smart på fødderne, selv iført et par støttestrømper!

Verdens bedste sokker er nu endelig fundet

verdens bedste sokker

Ja, det lyder måske til at være i overkanten, men i følge vores kunder, har vi fået produceret verdens bedste sorte sokker. De mange positive tilbagemeldinger har nu fået os til at stå frem med de unikke sokker, vi er selv meget stolte af resultatet.

Hvorfor er et par sokker ikke bare et par sokker?
Du kender det helt sikkert selv fra de gange du har købt billige sokker i supermarkedet. Man kan nemt mærke at der ikke er brugt mange øre til produktionen. Sokkerne er tynde, de har en irriterende syning ved tåen, og du får sorte lakridser mellem tæerne når du tager dem af. Et klassisk eksempel på at pris og kvalitet hænger sammen.

Derfor er vores sokker anderledes.
Vi kender til alle problemerne med de billige sokker, og det var et minimum at vores sokker skulle løse alt dette + tilføre nye positive egenskaber. Det har ikke været en nem proces, men vi er kommet ud i den anden ende med et perfekt resultat, nemlig verdens bedste sokker.

For det første ville vi finde et andet materiale end bomuld som man kender fra de fleste sokker. Bomuld er ikke særlig miljøvenlig, så vi begyndte at kigge på andre materialer. Valget faldt på bambus, og selvom man normalt tænker på bambus som et hårdt materiale, så er bambusfibrene faktisk rigtig bløde. Nogle sammenligner det næsten med cashmere, men bambus er langt billigere at fremstille.  Bambus har også andre fordele. Det er miljøvenligt, det er slidstærkt, det kan optage meget mere fugt fra fødderne end bomuld, og så har det en antibakteriel egenskab, der mindsker lugt. Alt i alt er bambus et vidunderligt materiale til verdens bedste sokker.

Nu var det rigtige materiale fundet, og så skulle der kigges på de andre problemstillinger. Den irriterende syning ved tåen skulle væk. Løsningen blev at håndketle tåen, hvilket gav en helt usynlig syning der ikke kan mærkes. På nogle størrelser var det ikke teknisk muligt, og der blev løsningen en såkaldt flad søm, der slet ikke er til at sammenligne med de billige strømper. De sorte lakridser ved tæerne var også væk, og elastikken i skaftet hverken strammede eller sad for løst. Med dette på plads havde vi nu, ja du gættede rigtigt, verdens bedste sokker.

Med en rigtig god mavefornemmelse satte vi gang i første produktion, og 6 uger senere kom de på hylderne. Vi var meget spændte på at høre kundernes reaktion, havde vi virkelig skabt verdens bedste sokker? Yes! Vores formodning holdte stik. Kunderne var fuldt ud tilfredse med sokkerne, og mange meldte tilbage at de aldrig havde prøvet noget lignende. Det var gået over alle forventninger og vi kunne ikke være mere stolte.

Har du fået lyst til at prøve verdens bedste sokker?
De kan købes lige her