☛ Leggings - topsæller lige nu Klik her

 FRI FRAGT OVER 399,- TIL PAKKESHOP       LEVERING 1-3 DAGE        60 DAGES RETURRET

Din indkøbskurv er tom.

Børnestrømper

Funky børnestrømper til store og små

Børnestrømper skal være funky og festlige, men det er også vigtigt at de kan holde til en travl hverdag. Her på siden finder du alt fra børnestrømper, sutsko og skridsikre strømper. Vi har også den nyeste kollektion fra Happy Socks, som Sex and the city skuespilleren, Sarah Jessica Parker bruger til sine egne børn.


Børnestrømper er ikke bare børnestrømper. Som forældre ved man at der er forskel på strømper, både hvad angår holdbarhed og design, men det betyder også meget for børnenes fødder, at strømperne er lavet i et sundt og åndbart materiale.


Vi går efter at sælge børnestrømper i skøre, sjove og flotte designs. Man skal kunne se at det ikke blot er de billige fra Brugsen, og det kan man bestemt også. Nogle modeller af børnestrømperne kan man også finde i en voksenudgave, så man kan købe et matchende par. Det er cool :)


Happy Socks laver alle deres børnestrømper i finkæmmet bomuld. Det gør strømperne ekstra bløde, og det mærkes godt på fødderne. Der er også mange som går efter børnestrømper uden den kraftige søm ude ved tæerne, som man ser på de billige modeller. Det er der også taget højde for ved Happpy Socks, der laver alle deres børnestrømper med en meget lille og fin søm.


Køb børnestrømper i en 2-pack og spar penge. Lige nu er de på tilbud til halv pris.

Position

96 pr. side

1 til 96 af 130

Side:
  1. 1
  2. 2
Position

96 pr. side

1 til 96 af 130

Side:
  1. 1
  2. 2