Pretty Polly

Pretty Polly og Paris Hilton??

Ja du læste rigtigt. Nu har du muligheden for at gå i de samme high-street strømpebukser som Paris Hilton, Beyoncé, Selena Gomez og mange flere. Pretty Polly er et stolt britisk mærke, som mange kendte allerede har taget til sig med kyshånd og det ses bestemt på den røde løber. Vil du også være med på moden?

Gammelt, men moderne

Pretty Polly stammer helt tilbage fra 1919 og gør sig i alt fra ensfarvede strømpebukser til de helt gennemsigtige. Alle strømperne bliver lavet på deres egen fabrik i England, og gennemgår mange kvalitetstests inden de ryger videre ud i butikkerne. Pretty Polly er hele tiden i udvikling og har en stor kollektion inden for hverdagsmodeller, men også inden for ultra fashionable strømper, der er fyldt med lækre detaljer. Så der er noget for en hver smag!

Styling uden grænser

Pretty Polly har sikret sig en solid plads i modeverdenen og hos Thissocks har vi de nyeste modeller af det populære mærke. Kun fantasien sætter grænser for hvordan de kan styles. Så er en af dine store idoler Paris Hilton eller Beyonce, så kan du med strømpebukser fra Pretty Polly efterligne deres fede stil. Som sagt; kun fantasien sætter grænsen!

9 varer

Faldende orden
pr. side
We're sorry, an error has occurred while generating this content.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.