FRI FRAGT OVER 399,- TIL PAKKESHOP       LEVERING 1-3 DAGE        60 DAGES RETURRET

Varme ben med prikker eller striber? Vi har et stort udvalg!


Med strømpebukser har du et hav af muligheder for at sætte dit eget præg på din påklædning. Ovenpå strømpebukser kan man nemlig både tage kjole, shorts og nederdel, og så slipper du endda også for at fryse benene. Dermed kan du også tilsætte funky farver til en sort nederdel, så hverdagen bliver lidt mere farverig.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Til dig som vil ses

Strømpebuksen blev opfundet i 1956, og slog for første gang igennem i 1960’erne i Danmark. Oprindeligt var strømpebukser til pigerne og nylonstrømper til damerne, men sådan er det bestemt ikke mere. Her sælger vi strømpebukser til damerne, som vil ses og føle sig godt tilpas.


Forskellen på strømpebukser og nylonstrømper

Mange bruger ordrerne tilfældigt, men der er faktisk en regel for hvornår det er strømpebukser, og hvornår det kan kaldes nylonstrømper. Alt op til 40 denier, altså de tynde, er nylonstrømper, og kommer vi over 40 denier, kaldes det strømpebukser. Det er altså tykkelsen der afgør, om det er strømpebukser eller nylonstrømper du har fat i. Nylonstrømper kommer helt ned til 10 denier eller mindre, og strømpebukser ses i op til 2-300 denier. Sidstnævnte er meget kraftige, og bruges mest om vinteren, hvor der er brug for maksimal varme til benene. Selvom de fleste strømpebukser består af enten nylon eller bomuld, tilsættes der ofte lycra, for at få en bedre pasform. Cashmere er også et yndet materiale til de mere eksklusive strømpebukser. Det giver både en uovertruffen blødhed og en fantastisk evne til at holde på varmen, mens benene kan ånde.


De forskellige typer

Der findes de almindelig strømpebukser som alle kender, men der findes også et utal af specielle strømpebukser, men hver deres egenskab. Der er f.eks. Shape, der hjælper med at forme kroppen de rigtige steder, og støtte-strømpebukser, der lægger et fast pres på benene og dermed øger blodstrømningen. Sidstnævnte hjælper især mange ældre mennesker, men også folk med generelt dårligt blodomløb, kan få gavn af disse. De tyndeste nylonstrømper, kan give benene et mere jævnt udseende, og hjælpe med at skjule f.eks. synlige blodårer, blå mærker og andre skavanker man ikke ønsker at vise frem. Vælges der en mørkere tone, kan benene også få et look af solbrun kulør. Andre vælger strømpebukser der slet ikke gør det muligt at se huden, men i stedet gør det ud for et par bukser.


Historien om strømpebuksen

Selvom det i dag er kvinderne man mest ser gå i strømpebukser, stammer de faktisk fra Europa, hvor det var mændene der var de flittige brugere. De allerførste par blev lavet af praktiske årsager, til ridning på heste, hvor rytterne have brug for noget meget kropsnært. Senere blev det opfanget af adelen og det finere borgerskab, der brugte strømpebukser til mode. Her var der ofte tale om strømpebukser i meget fine materialer, som eksempelvis silke eller fint uld. For ikke at afsløre alt for meget, blev de ofte båret med et skærf, for at dække de ædlere dele.


I dag har kvinderne overtaget brugen af strømpebukserne, og det er blevet et vigtigt accessory, i enhver kvindes klædeskab. Materialerne har ændret sig meget, og der er opfundet smarte måder at væve strømperne på, der gør dem mere holdbare, og modvirker løbere. De billigste nylonstrømper man finder i supermarkedet, kommer sjældent på benene før de er gået i stykker, men investere man i et par gode nylonstrømper kan de holde i flere år. Hvad der ved første øjekast ser dyrt ud, man hurtig spare dig for mange penge. Læs mere om historien her.

Rød, gul, grøn... og blå

Vi har et stort udvalg af strømpebukser, så hvad enten du er til farver eller de klassiske sorte, kan du sikkert finde et par, som passer lige præcis dig. Vi kan tilbyde prikker, striber, mønstre, ensfarvet og meget mere – alt sammen i et hav af forskellige farver. Vi har efterhånden samtlige af regnbuens farver i sortimentet, så du kan sikkert også finde lige præcis din yndlingsfarve. Som noget nyt har vi også farvede strømpebukser med print. Printet på strømpebukserne giver et helt unikt look, som mange efterspørger.


Kan du godt lide det funky, har Pamela Mann og Leg Avenue noget helt specielt at byde på. Her er der farver på menuen, og du finder alle de specielle strømpebukser de ikke har andre steder. Hvis du derimod mere er til det klassiske nylon, er det italienske Levante måske mere dig.


Lidt mere end bare strømpebukser


Kvaliteten er selvfølgelig i top, og du vil opleve, at vores strømpebukser ikke løber, inden du overhovedet har fået dem på. Derudover har vi per erfaring oplevet, at strømpebukser i store størrelser er en mangelvare på det danske marked. Vi hiver alt hjem, vi kan få til de større piger, og det brede størrelsessortiment gør derfor, at vi har strømpebukser helt op til str. 62.


Så frygt ej! Hvad enten det skal være billigt, eksklusivt eller lidt større, så har vi et stort udvalg, hvor der garanteret også er noget for lige netop din smag.

Strømpebukser med nanoteknologi

Ja, det lyder måske lidt skørt, for nanoteknologi er noget man mest hører om inden for overfladebehandling. Calvin Klein har dog valgt at bruge teknologien til at lave strømpebukser som vi aldrig har set dem før. Strømpebukser på bare 10 denier (ultra tynde), er nogle vi mest forbinder med at gå i stykker, bare vi kigger på dem. Sådan er det også hvis du går i supermarkedet og køber strømpebukser i langt tykkere kvalitet. Første gang man kommer imod noget skarpt, noget hårdt, noget blødt, eller bare vat, ja så er de løbet rigtig stærkt.

Sådan er det ikke med nano strømpebukserne fra CK. Nanoteknologien gør at man her har været i stand til at lave en ultra tynd strømpebuks, der holder bedre end nogen anden der er set før. Ud over at strømpebukserne holder virkelig godt, er de også virkelig bløde. De føles faktisk lidt som velour. Slet ikke noget man er vant til på en strømpebuks.

Strømpebukser og denier

strømpebukser bliver oftest omtalt i denier. Det er hverken noget mærke, eller egeneskab. Her er tale om en betegnelse for tykkelsen, eller rettere sagt tætheden i trådene strømpebukserne er lavet af. 10 denier er noget af det tyndeste man kan få. Her kan man knapt se strømpebukserne på benene, og de er ikke særlig varme. De bruges mest for at glatte huden ud, og evt. give lidt kulør. Her er chancen for at få ekstremt flotte ben, uden at nogle kan se at du har snydt.

100 denier ligger i den helt anden boldgade. De er helt tætte, kraftige og skjuler benene 100%. Dem kan man ikke se igennem. Disse strømpebukser kan man bruge når det er koldt, hvis du har åreknude eller andet du ikke ønsker at vise. Da de er kraftigere, går strømpebukser i 100 denier heller ikke så nemt i stykker. Alt kan selvfølgelig ødelægges, men der skal noget mere til. Herudover er det alt midt i mellem. Det er op til dig at afgøre hvor gennemsigtige dine strømpebukser skal være, hvor kraftige en kvalitet du ønsker, og hvor varme de skal være. Der findes strømpebukser til enhver anledning.

Strømpebukser til fest

De fleste kvinder bruger strømpebukser til fest. Om sommeren til konfirmation, dåb eller bryllup kan det være de tynde hudfarvede strømpebukser, men ellers er det mest de mørke eller sorte, der kommer i spil. Sorte strømpebukser er elegante og udstråler fest, højtidelighed og eksklusivitet. En sort kjole er en klassiker til fest, og det er de sorte strømpebukser også.

Hvis man synes de ensfarvede strømpebukser er for kedelige, kan man blot vælge nogle med mønster. Strømpebukser med søm er en klassisk strømpe, der er kendetegnet ved den mørke stribe på bagsiden, der går nede fra hælen, og op af læggen. Man ser den også ofte typisk på selvsiddende strømper, hvor sømmen gør dem lidt ekstra sensuelle eller pikante.

Strømpebukser med kompression har en praktisk anvendelsesmulighed. Man hører ofte at ældre bruger dem, men faktisk er de gode til de fleste mennesker. Kompressionen mindske hævede ben, f.eks. når du er ude at flyve. Man kan enten få den i strømpebukser eller blot knæstrømper.

Strømpebukser med print

Kan du bare ikke få nok, er det strømpebukser med print du skal gå efter. Her kan du lege med flere farver på én gang, og f.eks. få strømpebukser med blomster, prikker, tern eller hvad med dyreprint.