☛ Leggings - topsæller lige nu Klik her

 FRI FRAGT OVER 399,- TIL PAKKESHOP       LEVERING 1-3 DAGE        60 DAGES RETURRET

Din indkøbskurv er tom.

Strømpebukser

Varme ben med prikker eller striber? Vi har et stort udvalg!


Med strømpebukser har du et hav af muligheder for at sætte dit eget præg på din påklædning. Ovenpå strømpebukser kan man nemlig både tage kjole, shorts og nederdel, og så slipper du endda også for at fryse benene. Dermed kan du også tilsætte funky farver til en sort nederdel, så hverdagen bliver lidt mere farverig...


Til dig som vil ses

Strømpebuksen blev opfundet i 1956, og slog for første gang igennem i 1960’erne i Danmark. Oprindeligt var strømpebukser til pigerne og nylonstrømper til damerne, men sådan er det bestemt ikke mere. Her sælger vi strømpebukser til damerne, som vil ses og føle sig godt tilpas.


Forskellen på strømpebukser og nylonstrømper

Mange bruger ordrerne tilfældigt, men der er faktisk en regel for hvornår det er strømpebukser, og hvornår det kan kaldes nylonstrømper. Alt op til 40 denier, altså de tynde, er nylonstrømper, og kommer vi over 40 denier, kaldes det strømpebukser. Det er altså tykkelsen der afgør, om det er strømpebukser eller nylonstrømper du har fat i. Nylonstrømper kommer helt ned til 10 denier eller mindre, og strømpebukser ses i op til 2-300 denier. Sidstnævnte er meget kraftige, og bruges mest om vinteren, hvor der er brug for maksimal varme til benene. Selvom de fleste strømpebukser består af enten nylon eller bomuld, tilsættes der ofte lycra, for at få en bedre pasform. Cashmere er også et yndet materiale til de mere eksklusive strømpebukser. Det giver både en uovertruffen blødhed og en fantastisk evne til at holde på varmen, mens benene kan ånde.


De forskellige typer

Der findes de almindelig strømpebukser som alle kender, men der findes også et utal af specielle strømpebukser, men hver deres egenskab. Der er f.eks. Shape, der hjælper med at forme kroppen de rigtige steder, og støtte-strømpebukser, der lægger et fast pres på benene og dermed øger blodstrømningen. Sidstnævnte hjælper især mange ældre mennesker, men også folk med generelt dårligt blodomløb, kan få gavn af disse. De tyndeste nylonstrømper, kan give benene et mere jævnt udseende, og hjælpe med at skjule f.eks. synlige blodårer, blå mærker og andre skavanker man ikke ønsker at vise frem. Vælges der en mørkere tone, kan benene også få et look af solbrun kulør. Andre vælger strømpebukser der slet ikke gør det muligt at se huden, men i stedet gør det ud for et par bukser.


Historien om strømpebuksen

Selvom det i dag er kvinderne man mest ser gå i strømpebukser, stammer de faktisk fra Europa, hvor det var mændene der var de flittige brugere. De allerførste par blev lavet af praktiske årsager, til ridning på heste, hvor rytterne have brug for noget meget kropsnært. Senere blev det opfanget af adelen og det finere borgerskab, der brugte strømpebukser til mode. Her var der ofte tale om strømpebukser i meget fine materialer, som eksempelvis silke eller fint uld. For ikke at afsløre alt for meget, blev de ofte båret med et skærf, for at dække de ædlere dele.


I dag har kvinderne overtaget brugen af strømpebukserne, og det er blevet et vigtigt accessory, i enhver kvindes klædeskab. Materialerne har ændret sig meget, og der er opfundet smarte måder at væve strømperne på, der gør dem mere holdbare, og modvirker løbere. De billigste nylonstrømper man finder i supermarkedet, kommer sjældent på benene før de er gået i stykker, men investere man i et par gode nylonstrømper kan de holde i flere år. Hvad der ved første øjekast ser dyrt ud, man hurtig spare dig for mange penge. Læs mere om historien her.

Rød, gul, grøn... og blå

Vi har et stort udvalg af strømpebukser, så hvad enten du er til farver eller de klassiske sorte, kan du sikkert finde et par, som passer lige præcis dig. Vi kan tilbyde prikker, striber, mønstre, ensfarvet og meget mere – alt sammen i et hav af forskellige farver. Vi har efterhånden samtlige af regnbuens farver i sortimentet, så du kan sikkert også finde lige præcis din yndlingsfarve. Som noget nyt har vi også farvede strømpebukser med print. Printet på strømpebukserne giver et helt unikt look, som mange efterspørger.


Kan du godt lide det funky, har Pamela Mann og Leg Avenue noget helt specielt at byde på. Her er der farver på menuen, og du finder alle de specielle strømpebukser de ikke har andre steder. Hvis du derimod mere er til det klassiske nylon, er det italienske Levante måske mere dig.


Lidt mere end bare strømpebukser


Kvaliteten er selvfølgelig i top, og du vil opleve, at vores strømpebukser ikke løber, inden du overhovedet har fået dem på. Derudover har vi per erfaring oplevet, at strømpebukser i store størrelser er en mangelvare på det danske marked. Vi hiver alt hjem, vi kan få til de større piger, og det brede størrelsessortiment gør derfor, at vi har strømpebukser helt op til str. 62.


Så frygt ej! Hvad enten det skal være billigt, eksklusivt eller lidt større, så har vi et stort udvalg, hvor der garanteret også er noget for lige netop din smag.