Striber

Vi har alt i stribede strømpebukser

Er du på udkig efter nogle smarte og funky strømpebukser med striber i alle mulige farver? Vi har en stort udvalg fra Leg Avenue og Pamela Mann. Sort bund kombineret med en anden farve kendetegner striberne fra de flotte modeller i Leg Avenue og Pamela Mann kollektionen. De kan også fås i Plus size og One size størrelser.


Strømpebukserne kan nemt bruges til alt slags tøj, lige meget hvilken farve du vælger. De sætter prikken over i’et og giver masser af spræl i hverdagen. Er du lidt vovet og vil gerne prøve noget nyt, er strømpebukserne helt sikkert noget for dig.


Det er hot med stribede strømpebukser. De ensfarvede kan godt blive lidt kedelige i længden, og derfor har vi et stort udvalg med striber på kryds og tværs. Har du også hang til farver, er du kommet til det helt rette sted. Der findes næsten ikke den farve vi ikke har med striber.


Som noget nyt har vi også plus size og xl strømpebukser med striber. De leveres i 2 forskellige størrelser, og indtil videre i 4 forskellige farve kombinationer.


Har du fået blod på tanden, så skynd dig at gå på jagt efter de helt rigtige stribede strømpebukser.

14 varer

Faldende orden
pr. side
We're sorry, an error has occurred while generating this content.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.