FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 399,-   -   LEVERING 1-3 DAGE   -    Min side

Din indkøbskurv er tom.

Plus size strømpebukser

Drop selvkritikken og glæd dig over dine kvindelige former – det gør vi!


Plus Size strømpebukser er til kvinder med former og kurver. Netop strømpebuksen er formidabel til at løfte og fremhæve kvindens smukke linjer. Vi har et stort udvalg hvad enten det skal være funky eller formelt. Se bl.a. vores nye mærke Festival Strømper.


Elsk dig selv!

Undersøgelser viser faktisk, at mænd hellere vil have kvinder med former og kurver. De forbinder det nemlig med sundhed og frugtbarhed. Så drop selvkritikken og kom i gang med at vise dine smukke kurver frem med flotte strømpebukser fra f.eks. Daminex – også selvom du har lidt mere på sidebenene end gennemsnittet. Vi kan lide det! Er du plus size pige, bliver du helt sikkert glad for vores nye shop Curvii der sælger smukt tøj til store kvinder.


Mangelvare - men ikke hos os

Strømpebukser i store størrelser er en mangelvare på det danske marked. Vi henter alt det hjem, vi kan få fat i til de store piger, og størrelserne går helt op til 62. Nu behøver du ikke længere lede forgæves efter store strømpebukser i butikkerne - vi har alt, hvad du behøver online. Strømpebukser til store kvinder er kommet for at blive, og finder du ikke det, du søger, så send os en mail på [email protected].

Position

96 pr. side

1 til 96 af 102

Side:
  1. 1
  2. 2
Position

96 pr. side

1 til 96 af 102

Side:
  1. 1
  2. 2