FRI FRAGT OVER 399,- TIL PAKKESHOP       LEVERING 1-3 DAGE        60 DAGES RETURRET

Din indkøbskurv er tom.

Herrestrømper og sokker

Herrefede eksklusive herrestrømper og sokker Herrestrømper og herresokker er en del af enhver mands basisgarderobe. Men hvis du tror, strømper og sokker udelukkende er noget, du tager på for at holde fødderne varme, tager du grueligt fejl. For som med resten af din garderobe, afspejler dine strømper og sokker, hvem du er og ikke mindst gerne vil være – klassisk, moderne eller vovet trendsætter.

I dag er der ingen restriktioner, når det drejer sig om mode. Det er tilladt at lege og mixe og matche på kryds og tværs af farver, kvaliteter, mønstre og ikke mindst stil. Dine sokker er med til at fremhæve dit outfit, og kan være lige netop dén detalje, der fuldender dit outfit. Vælg eksempelvis et par mønstrede strømper til den klassiske habitjakke eller et par farverige sokker til t-shirten. Omvendt kan du også vælge en regulær grå strømpe til den klassiske skjorte for et mere afdæmpet look. Og hos thissocks er en klassisk strømper ikke ensbetydende med en kedelig strømpe. Uanset hvilken kombination du vælger, er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas fra top til tå. Men vær endelig ikke bange for at skabe din egen personlige fortolkning af moden. Husk: moden dikterer ikke dine sokker, dine sokker dikterer moden!


Hos thissocks har vi herrestrømper og herresokker i alle afskygninger. Den mest regulære strømpe vi har, er af eget mærke, Medom. Strømpen er af bambus, der gør strømpen utroligt blød og behagelig at have på. Den er utroligt slidstærk, lader foden ånde, og er god til at transportere fugt væk fra fødderne. Og så gør det vel heller ikke noget, at prisen er så lav, som den er. I den anden ende af både sortiment og prisskala har vi strømper af såvel egyptisk bomuld som kashmir. Det karakteristiske ved kashmiruld er, at den er meget fin og langfibret, hvilket gør strømpen ualmindelig behagelig at have på.


Som de eneste i Danmark, har vi ikke bare herresokker og herrestrømper, men også strømpebukser til mænd i vores sortiment. Men hvad er den gyldne regel, når det drejer sig om mænd og strømpebukser? Må mænd godt bevæge sig ind på det, der hidtil har været kvindernes territorium? Svaret er et stort og rungende JA. Faktisk oplever vi hos thissocks, at efterspørgslen efter strømpebukser til mænd er stigende. De er bl.a. praktiske i den kolde tid på året, især hvis man arbejder udenfor eller udøvelse af udendørssport.